600 lei bonus de bun venit sport

Rotiri Gratuite la Shining Crown

După ce ai efectuat a 3-a depunere și ai contul de joc validat, ai din partea Casei 500 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown.

Termeni și condiții

Bonus de Bun Venit Sport PÂNĂ LA 600 RON

Acordarea bonusului

Te înregistrezi, depui și pariezi. Vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri de minimum 20 lei:

 

Pași Depunere de minim 20 lei Bonusul Primit Rulajul Bonusului Termen de obținere a bonusului Termen efectuare rulaj
Pasul 1 Prima Depunere 50% până la 200 lei Rulaj x4, cotă minimă 2.00/bilet 7 zile de la înregistrare 7 zile
Pasul 2 A 2-a Depunere 50% până la 200 lei Rulaj x4, cotă minimă 2.00/bilet 7 zile de la obținerea pasului 1 7 zile
Pasul 3 A 3-a Depunere 100% până la 200 lei Rulaj x6, cotă minimă 2.00/bilet 7 zile de la obținerea pasului 2 7 zile

Nerespectarea termenilor din tabelul de mai sus duce la anularea posibilității obținerii bonusurilor.

Bonusurile se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care s-au înregistrat pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 04.04.2023.

Nerespectarea termenilor afișați în tabel, duce la indisponibilitatea de a mai obține bonusurile

Condițiile de acordare

Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la efectuarea primelor 3 depuneri în valoare de minim 20 lei pe casapariurilor.ro.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp prin efectuarea a 3 depuneri consecutive de minim 20 lei.

Pentru a vizualiza bonusurile, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul de Sport va fi vizibil în secțiunea Contul Meu – Bonusuri – Istoric Bonusuri Pariuri. Bonusurile de Casino vor fi vizibile în secțiunea Contul Meu – Bonusurui – Istoric bonusuri Cazinou.

Nu este permisă retragerea oricărui bonus, înainte ca cerințele de rulaj să fie îndeplinite. Efectuarea unei retrageri în timp ce oricare bonus este activ, duce la anularea bonusului și câștigurilor obținute din bonus.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

În cadrul bonusului de Sport, nu este permisă plasarea mai multor pariuri pe același eveniment. Plasarea mai multor pariuri pe același eveniment sportiv poate duce la anularea bonusului din cont.

Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01. Nu vor contribui la rulajul bonusului biletele care conțin cel puțin o selecție anulată sau cele pe care s-a aplicat funcția de cashout.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

 

 

Bonus de Bun Venit Cazinou: Până la 2.100 RON Bonus + 500 Rotiri la Shining Crown

 

Bonus Bonus Disponibil Perioada de obținere
Primul Bonus la depunere 100% la depunere până la 700 lei 5 zile de la înregistrare
Al 2-lea Bonus la depunere 100% la depunere până la 700 lei 5 zile de la prima depunere
Al 3-lea Bonus la depunere 100% la depunere până la 700 lei 5 zile de la a 2-a depunere
Extra Bonus/Cont Verificat 500 Rotiri Gratuite la Shining Crown după primirea celui de al 3-lea bonus
la verificarea contului de joc
 • Depunerea minimă pentru bonusurile la depunere este de 20 lei.
 • Rulajul bonusurilor la depunere este de x40 suma bonusului primit.
 • Rulajul Rotirilor Gratuite este de x5.
 • Toate bonusurile au termen de utilizare 5 zile de la acordare.
 • Toate cele 3 bonusuri la depunere trebuie acceptate și jucate în termen de maximum 20 zile de la înregistrare. Ai la dispoziție 5 zile de la înregistrare pentru a lua primul bonus, imediat ce ai primit primul bonus ai la dispoziție 5 zile pentru a lua al 2-lea bonus și imediat ce ai luat al 2-lea bonus ai la dispoziție 5 zile pentru a lua al 3-lea bonus.
 • În cazul în care acești termeni nu sunt respectați, nu vei mai putea obține următorul bonus.
 • Extra Bonus – se acordă doar dacă ai obținut cele 3 bonusuri acordate la depunere și ai contul verificat. Verificarea contului trebuie efectuată în 30 zile de la înregistrare.
 • Bonusurile pot fi rulate exclusiv la orice joc de tip Slot.
 • Bonusurile nu pot fi rulate la secțiunea Cazinou Live, Jocurile Galaxsys, Aviator sau orice slot de tip Ruletă sau BlackJack.
 • Rotirile pot fi utilizate exclusiv la jocul Shining Crown.
 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 18.09.2023.

Condițiile de acordare

 • Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul de joc casapariurilor.ro + Bonusul Extra la verificarea contului de joc.
 • Pentru a vizualiza bonusul, intră în contul tău de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil după efectuarea depunerii eligible, în Contul Meu – Bonusuri – Istoric Bonusuri Cazinou.
 • În cazul în care bonusul nu apare în mod automat, contactează echipa noastră de servicii clienți, înainte de a plasa pariuri.
 • Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.
 • Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

 • Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.
 • Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus.
 • Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.