300 ROTIRI, FĂRĂ DEPUNERE, LA SHINING CROWN

Îți validezi contul (buletin, email, telefon) și primești 10 Rotiri / Zi, timp de 30 zile = 300 de rotiri gratuite. 10 Rotiri la Shining Crown vor fi adaugate zilnic, automat, în contul tău de joc.

ROTIRI GRATUITE LA PRIMELE 11 DEPUNERI

SURPRIZE ZILNICE CĂT CASA

În plus, zilnic ai oferte pe placul tău, promoții pe alese, jackpot-uri și turnee cu premii.

Termeni și condiții

Bonus de Bun Venit Cazinou: 2.500 Rotiri – 2.200 Rotiri la depunere + 10 Rotiri/zi timp de 30 zile la Shining Crown

Bonusul la verificarea contului de joc poate fi obținut doar dacă îti verifici contul de joc, buletinul și adresa de email în termen de maximum 15 zile de la înregistrare.
Bonusul la depunere poate fi obținut 1 dată/zi prin efectuarea unei depuneri de minim 50 lei, bonusul poate fi obținut în maximum 11 zile (de 11 ori) din cele 15 zile de la înregistrare

Denumire Bonus Disponibil Perioada de obținere
Bonus la primele 11 depuneri Depui 50 lei și primești 200 Rotiri la jocul Shining Crown 1 dată/zi, în maximum 11 zile din cele 15 zile de la înregistrare
Bonus la verificarea contului de joc 10 Rotiri/zi timp de 30 zile la jocul Shining Crown 15 zile de la înregistrare, la verificarea contului de joc
 • Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 15 zile de la înregistrare. După 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile.
 • Rulajul bonusurilor este de x5 suma câștigului obținut în urma utilizării Rotirilor.
 • Bonusurile pot fi utilizate și rulate exclusiv la jocul Shining Crown.
 • Bonusurile au termen de acceptare și utilizare 1 zi (24h) de la acordare, în cazul în care termenul nu este îndeplinit, rotirile și/sau balanța bonus supusă rulajului vor expira și vor fi anulate din contul tău.
 • Efectuarea unei retrageri în cadrul unui bonus activ, duce la anularea bonusului și/sau balanței bonus supusă rulajului.
 • Pentru a putea retrage eventualele câștiguri din bonusuri și a nu risca anularea acestora, trebuie să rulezi cel puțin o dată suma depunerilor effectuate pentru obținerea bonusurilor, la orice joc de tip slot (excluse sunt jocurile de tip Ruletă, BlackJack, Baccarat).

Condițiile de acordare

 • Pentru a vizualiza bonusul, intră în contul tău de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil după efectuarea depunerii eligible, în Contul Meu – Bonusuri – Istoric Bonusuri Cazinou.
 • În cazul în care bonusul nu apare în mod automat, contactează echipa noastră de servicii clienți, înainte de a plasa pariuri.
 • Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.
 • Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.
 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 15.12.2023.

Dispoziții finale

 • Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 • Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.
 • Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus.
 • Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.